Výber vzdelania j

Výber vzdelania je veľmi dôležitý, ak nie jeden z hlavných životných krokov, ktoré sa musia robiť vedome a starostlivo. Získať kvalitné vzdelanie teraz znamená v budúcnosti zabezpečiť správne spoločenské postavenie a uvedomiť si, že ste profesionál, ktorý pozná svoju prácu.



Preto by sa k výberu prvej vzdelávacej inštitúcie malo pristupovať rozumne, ak by ste chceli zlepšiť svoju odbornú kvalifikáciu alebo absolvovať rekvalifikačné kurzy, potom môžem odporučiť dištančné kurzy na Moskovskom inštitúte pre pokročilé štúdium a profesionálnu rekvalifikáciu odborníkov. Dnes by som sa rád podelil o niektoré zaujímavé skutočnosti z oblasti vzdelávania.

1. Ukazuje sa, že také svetovo známe a neuveriteľne prestížne univerzity ako Cambridge a Sorbonne sú iba „mladými ľuďmi“ v oblasti vzdelávania. Majster prenosu vedomostí k masám je najstaršou zo všetkých fungujúcich univerzít Moslimskej univerzity v Karauine. Moslimovia boli vždy preslávení inovatívnymi prístupmi k vede, takže dlho nečakali a v roku 859 nl založili univerzitu. e.

2. Zaujímavý fakt o vzdelávaní v Indii alebo skôr o jeho organizácii. Montessori General City School so sídlom v Lucane zažila skutočný „vzdelávací boom“, ktorý dokázal prijať 27 911 študentov na akademický rok 2003 - 2004, čo bol absolútny rekord

3. Ako sa hovorí: „Na vzdelávanie sa nikdy nie je neskoro“, a ešte viac na zlepšenie vašich vedomostí. Toto vyhlásenie bolo stopercentne dokázané americkou Elizabeth Eichelbaum, ktorá sa stala doktorkou prírodných vied za 90 rokov.

https://ccanada.s3.ca-central-1.amazonaws.com/Try+Essay+Writing+Service.pdf
https://ccanada.s3.ca-central-1.amazonaws.com/Cool+Math+Games.pdf
https://collegetips.s3.ap-northeast-2.amazonaws.com/In+British.pdf

4. Angličan Robert Cronin pridal do zoznamu zaujímavých faktov o vzdelávaní a stal sa najdlhším študentom. Robert vstúpil na biologickú fakultu Princetonskej univerzity v roku 1948 a diplom získal o 52 rokov neskôr v roku 2000. Kronin, ktorý žuval žulou vedy až do veku 72 rokov, získal spolu s diplomom aj titul najstaršieho absolventa univerzity.

5. Stretnutia absolventov sú bežné a zvyčajne sa konajú každých 5 až 10 rokov. Absolventi školy Blanche Miller (USA) sa však stali výnimkou z pravidla, keď prvé stretnutie zorganizovali až 70 rokov po ukončení štúdia. Pochopiteľne, berúc do úvahy vek, nie každý mohol dosiahnuť tento významný dátum a podujatia sa zúčastnilo iba 45% bývalých študentov.
reklama
 https://liquipedia.net/commons/images/e/e8/Math.pdf
https://liquipedia.net/commons/images/5/57/Math2.pdf


6. Absolventi strednej školy v okrese Cherokee, ktorí ukončili štúdium v ​​roku 1929, naopak pravidelne dodržiavali rituál stretávania sa absolventov každý rok. Až do 74. výročia promócie v roku 2003 prežilo 30 bývalých študentov a len 9 z nich sa ich mohlo zúčastniť.

7. Táto zaujímavá skutočnosť o vzdelávaní sa týka bohatých rodičov, ktorí chcú, aby ich dieťa bolo zároveň estetickou a intelektuálnou. Toto je najdrahší vzdelávací kurz vyučovaný na anglickej medzinárodnej škole Ivloa Spencera, ktorý stojí 77 500 libier a viac. Z tohto množstva sa študenti učia pravidlá etikety, zavádzajú rôzne druhy umenia a umiestňujú sa v najlepších hoteloch v Londýne.

8. Profesorka Queensland Leydli High School (Austrália) Marie Barrowsová dokázala neuveriteľne sprísniť lekciu a zadržala skupinu 26 študentov po dobu 54 hodín. Po celú dobu počúvali študenti prednášku o biológii.

9. A nakoniec zaujímavý fakt o vzdelaní a poplatkoch zaň zaplatených. Majiteľom najpôsobivejšieho profesorského poplatku bol Dr. Roland Dant. Za svoju dvojdňovú prednášku o hypnoterapii, ktorá sa konala v roku 1986, dostal Ronald šťastie 3 080 000 dolárov.

Popular Posts