Будући председник


Будући председник био је „душа компаније“ још од вртића

Владимир Зеленски у детињству је често падао у смешне ситуације. Од детињства је уживао популарност међу вршњацима и привлачио сву пажњу, а волео је и да се игра са кухињским прибором. Занимљиве чињенице из детињства Владимира Зеленског рекли су његова мајка Римма Владимировна и бака Олга Семеновна у интервјуу за КП.


24 године заједно: Зеленска љубавна прича на живописним фотографијама
Владимир Зеленски био је „душа компаније“ још у вртићу. Будући председник одрастао је у детињству своје баке у стану своје баке на ИГОК-у (удаљеном подручју Кривог Рога - ур.) И тамо је ишао у вртић.

"И њега је ужасно привукло у вртић! Био је тамо центар пажње, окупљао је све око себе, измишљао игре. А кад се вратио из вртића, највише се волео играти ... са брусилицом за месо - исти онај стари совјетски! - каже Римма Владимировна.

Зеленски је волео да се игра са млином за месо: занимљиве чињенице које су проистекле из детињства председника

Владимир Зеленски у детињству (фотографија из отворених извора)

Такође, председникова мајка признаје да је Владимир Алекандровицх још од детињства имао жудњу за хуманистичким знаностима, иако је његов отац био математичар.

Зеленски пријатељ је испричао како га је упознао са првом првом дамом: све детаље
"Био је способан момак! У свим предметима није имао проблема - све је проучавао сам, али више према хуманистичким знаностима, постојала је тенденција. Иако је тата математичар. Учење је било лако, али истовремено су, наравно, били и хулигани - из наставе Али Вова је био вођа класе, тако да је први примио од наставника. Завршио је школу са две четворке и студирао на институту није лоше - мада, наравно, није било пуно времена за учење. Он, седамнаест, приметио је позвао бива Кавеена из "Запорожје - Криви Рих - Тр нзит ", а затим" четвртина 95 "рођен" - каже мајка гарант.

Зеленски је волео да се игра са млином за месо: занимљиве чињенице које су проистекле из детињства председника

Владимир Зеленски у детињству (фотографија из отворених извора)

Зеленска бака, Олга Семеновна, рекла је да је у детињству била веома талентовано и активно дете. Студирао је музику, дизање тегова, плес и чак је скупљао марке.



https://www.prostir.ua/wp-content/uploads/2019/11/assistance.pdf

Popular Posts